За нас

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Кои сме ние?

 През 1994 година Йордан Колев стартира собствен бизнес в сферата на хлебопроизводството и сладкарството, основавайки фирма – ЕТ „Джордан – Йордан Колев“, със седалище гр. Свищов.

 След години придобит опит, установявайки потребността от качествени машини на достъпни цени в бранша, г-н Колев инвестира в закупуването  на употребявани машини за хлебопроизводство и сладкарство в много добро състояние от водещи производители в цяла Европа. Фирмата осъществява множество проекти, от подмяна на част от оборудването, до проектиране и изграждане на цели хлебозаводи. За да задоволи нуждите от рециклиране, монтаж и обслужване на машините, фирмата обособява собствена работилница. Качественото и коректно обслужване на клиентите я превръщат в един от лидерите в бранша за търговия с машини за хлебопроизводство и сладкарство, втора употреба.

 През 2015г. ЕТ „Джордан – Йордан Колев“ разширява дейността си и закупува ново складово помещение в гр. Велико Търново. През дългогодишната си дейност фирмата осъществява търговия с многобройни клиенти, както в България, така и в редица чужди страни, като Беларус, Украйна, Македония и Танзания.

Днес фирмата разполага с голям асортимент машини на склад и предлага възможност за поръчка на нови и употребявани машини за нуждите на хлебопроизводителите и сладкарите.


Project by Devnox Ltd.